>

Hvem står bag Danmarks bedste og første rengørings-app?

Vi udfordrer måden, man tænker traditionel rengøring på

Vi tror på, at en god rengøringsoplevelse bliver skabt ved, at det foregår så brugervenligt som muligt på kundens præmisser

Om Cleenentos stiftere

Konceptet er udviklet af Alexander Lisgaar og Alexander Sterler, der begge brænder for at udfordre eksisterende og stillestående brancher med nytænkende løsninger. Samtidig motiveres de af at være med til at skabe de tiltag og forandringer, der gør en forskel for andre.

Appens udvikler er Mathias, der står bag den succesfulde virksomhed AppKoncept, som skaber koncepter til virksomheder - store som små. Mathias kan blandt andet bryste sig af at være en del af teamet bag den prisbelønnede app ToGoodToGo, som tager kampen op mod madspild. For Mathias handler alt om at skabe apps, der kan gøre en forskel for andre.

Vores mål for Cleenento

Nem bestillingsproces

Det skal være slut med at sidde på internettet i timevis og lede efter privat rengøringshjælp. Vi sørger for, at du gennem vores app kun er et klik væk fra den bedste rengøringshjælp i dit område.

Socialt ansvar

Hos Cleenento elsker vi deleøkonomi! Vi mener, at deleøkonomien skal være godt for alle, og at vi ligeså har et socialt ansvar for dem, der arbejder igennem appen. Derfor giver vi alle vores Cleeners en løn på 150 kr. i timen.

Høj sikkerhed

Alle vores Cleeners er sikkerhedsgodkendte, baggrundstjekket og har været igennem en personlig screening.Rengøring når det passer dig

Hvorfor vente flere dage på, at du kan får gjort dit hjem rent? Det vil vi lave om på! Vi tilbyder, at rengøringshjælpen ankommer, klar til at gøre dit hjem skinnende rent, max 2 timer efter din booking.

Rengøring på dine præmisser

Vi vil vi gøre op med den traditionelle faste timepris. Afrundede minimumspriser burde være et levn fra fortiden. Intet hjem er ens og fortjener derfor en skræddersyet rengøringsløsning. Hos Cleenento betaler du kun pr. påbegyndt minut, hvilket sikre dig den skarpeste og mest fair pris.

Innovativ platform

I en forældet branche vil vi gennem vores app og unikke service redefinere måden, man tænker rengøring på.

Hvem står bag?

Har du lyst til at snakke med os?

Du er mere end velkommen til at skrive en mail eller ringe.

Vi har åbent alle hverdage 09:00-18:00 og 10:00-14:00 weekend og helligdage

E-mail: hello@cleenento.dk Telefon: +45 7199 3604